søndag 27. november 2011

Nå er det julemorgen...


Eller; det er det jo ikke. Men vi pyntet heimen i dag, og stua er dermed ganske full av nisser, gnomer og andre ting i rødt. Mia syns det var gøy, og hvinte fornøyd for hver nisse som dukket opp. Vi hørte også på julemusikk og så langrenn på TV.
Så gikk vi ned til sentrum (ja. Mia gikk faktisk hele veien selv) for å se julegrana bli tent på Universitetsplassen. Lysene uteble en stund, men de kom på til slutt. Vi hørte barnekor, Frelsesarmeen spille, ordføreren prate og juleevangeliet opplest av Sven Nordin. Så gikk vi rundt juletreet, før Mias blære sa stopp. Så da hastet det med å finne en do. Da blæra var tømt, så hastet det med mat. Så da ble det mat på Egon før hjemtur. På Egon var det folksomt. Fryktelig mye folk. Uansett hvor jeg går ut hen for å spise i denne byen, når jeg går ut, så er det alltid masse folk. Byens innbyggere liker å spise ute! Så det tok laang tid å få mat, og det ble dermed sent hjem. Men det var hyggelig. Det er hyggelig å finne på noe som involverer Mia og gode venner!

1 kommentar:

  1. Hæ? Er du ferdigpynta til jul? NÅ?? Pynter du FØR rundvasken, eller er du ferdig med den også?? Oi oooi... Da blir det skittent igjen til jul ;))

    SvarSlett