lørdag 16. juli 2011

Residence village Cavallino

Da har vi lagt Italia og Cavallino bak oss og skal snart se videre mot neste ferietur. Men først vil jeg skryte litt av Cavallino og den flotte campingplassen vi bodde på.
Det var så bra! Stranda var nydelig, den hadde sandbunn og var langgrunn og vi tilbrakte adskillige timer der. Dessverre ble Mia litt lei av all sanda, den er jo varm å gå på og dersom man tar på sko/sandaler, så finner sanda likevel veien inn til føttene. Så Mia ble litt sandlei. Det å bade i 28 grader var aldri feil og isbilen kom hver dag ca klokka 12. Mia lærte seg fort klokka, for å si det sånn!
Ettersom sanda ble en slags fiende, så endret vi bademulighetene til bassengene på plassen istedet. De var bra og Mia fikk plasket fra seg.
Campingplassen hadde butikk inne på området, og en større rett utenfor. Der var det også en slakter med flørtende blikk, som hadde mye god mat. Flere supre restauranter var også i nærheten.
Det var ungdomsdisko på kroa på kveldene, myyye Bailando og Poker Face, og dusjanlegget var utrolig lekkert. Ikke så rart det holdt seg så bra, for det var alltid en som var på vaskerunde. Og det var heller aldri tomt for varmtvann.
Nå skal ikke jeg skryte på meg å ha massive campingerfaringer, men jeg syns dette var et bra sted. Og campingfolket er så hyggelige! Alle hilser og snakker med hverandre, selv om man ikke er i nærheten av å forstå hverandre. Man kommer langt med litt fingerspråk! Et flott eksempel er dette:


Mia, som leker med den østerriske nabojenta! Barn er utrolige, selv om de ikke skjønner hverandre, så klarer de likevel å leke sammen og kommunisere på et vis.

Så; jeg ønsker helt klart å komme tilbake hit. Men jeg tror vi fikk sett at en campingvogn innredet for 2 personer blir litt for liten for 5. Men at vi skal til syden også neste år, det er helt sikkert. Så får vi se om det blir å å leie en bungalow eller hytte her på denne plassen, eller om det blir et annet sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar