onsdag 8. juni 2011

Den store dagen!


Dette var bursdagsgaven fra pappaen og meg: Keyboard med krakk og mikrofon. Og det har virkelig rocket i stua siden den ble åpnet!

Bursdagen har forløpt seg bra. Vi valgte å ikke prate altfor mye om dette med bursdagen på morgenen i dag, siden det var vanlig dag i barnehagen først. Eller, helt vanlig ble den jo ikke. Hun fikk krone, bursdagssang og generelt mye oppmerksomhet av alle. Og så plukker hun jo opp stort sett alt som blir sagt, så hun har mast om bursdag i flere dager allerede.
Men dagen i barnehagen ble avsluttet og jeg fikk med meg en fornøyd snupp med prinsessekrone syklende hjem. Stolt som en hane med krona, som til stadighet datt ned i øyene slik at utsendte fra Trygg Trafikk mest sannsynlig fikk hjerteinfarkt av synet.
Vel hjemme, så var det fisk til middag. Hvilket Mia slukte, siden lovnaden om is til dessert dersom tom tallerken var gitt. Og det ble is. Mye is, hjemmelaget sjokoladeis. Som er noe av det beste Mia vet. Så var det åpning av gave, medfulgt av kake. Mia var til slutt høy som et hus, og var lite lysten på å legge seg. Sånn er det å ha bursdag! Men når hodet traff puta, så sovnet hun likevel fort. For i morgen er det fest. Bursdagsfest, med Mia i sentrum. Det er neppe noe hun har noe imot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar