søndag 23. januar 2011

Øvresetertjern

I dag tok vi turen til Øvresetertjern for å leke litt ute. Vi var litt usikre på snøen i nærområdet, så vi tenkte at vi måtte opp i høyden for å finne litt kulde og snø. Det siste fant vi mye av, men det var faktisk varmere enn her nede.
De har et flott barneanlegg, med liten slalåmbakke og heis, fin akebakke, omkringliggende skog med gode løyper og vanlig lekeanlegg. Her var det mye å velge i!

Det er gøy å ake!


Det var også gøy å bare løpe litt rundt på tjernet. (Vi var der til mørket falt på...)


Uten rundstykke og vann duger helten ikke! Hun dyttet også innpå en hel vaffel med syltetøy som sambo kjøpte til oss voksne. Man blir sulten av luft og aktivitet.


Etter diverse turer opp og ned, så ville Mia gå en tur i skogen. Så det gjorde vi, trasket ved siden av oppkjørte løyper. Utrolig deilig at det ikke var så kaldt. Men det kostet. Mia blir litt mer sliten enn oss voksne, og det glemmer jeg litt innimellom. For jeg fikk henne til å gå opp akebakken et par ganger selv (hun vil jo helst bli dratt opp igjen), for jeg ville holde henne varm. Og til slutt var det ikke mer krefter igjen i beina. Mia ville ikke gå et eneste skritt lenger, hvertfall ikke helt til bilen. Så da fant vi frem en kjeks, og vips så kunne vi forlenget turen. Rart hvordan man plutselig får uante krefter med en kjeks i hånda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar