søndag 16. januar 2011

Party-party


Det er mørkt å gå hjem fra barnehagen... Men Mia tar sekken sin og triller vogna selv. Innimellom er dessverre motet litt for stort, og Mia gikk rett i bakken med nesa først. Det resulterte i verandaleppe og litt blod og et sår som vanskelig vil gro.

Denne helgen har stått i festens tegn. For Mias del begynte det allerede på fredag i barnehagen. De spiste Pasta carbonara til formiddags og pølser og is til ettermiddags. Det resulterte i en veldig full mage på en matglad snupp, og hun måtte betale for det etter leggetid. Hun kastet opp ganske ufordøyd mat hele 7 ganger, og dermed røk min planlagte kveld med håndball og snop. Trist, men sant.

På lørdag var det juletrefest på jobben. Det er virkelig gøy. Juletregang, film, julenissen og pølser (som merkelig nok ikke var særlig stas hos Mia, etter å ha sett pølser i retur flere ganger det siste døgnet...). Og så fikk hun godtepose av nissen, og en bokgave. Blir stolt når hun tok tak i boka først. Det var nemlig en bok om Travelby, som er veldig gøy.

Jeg dro rett fra juletrefest til julebord med jentene. Vi spiste 5-retters middag til 3-retters vinmeny. God mat og godt selskap.

I dag røyk vi på en ny juletrefest på jobben til sambo. Mia svidde av kruttet litt tidlig og ble sliten, men tok seg opp mot slutten av festen. Fikk verdens største godtepose, det er virkelig det største jeg har sett. Mia likeså. Hun ble helt stum. Og det kjennes godt å avslutte jula 2010 nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar