tirsdag 16. november 2010

Syk

Mia har vært småskrall i lengre tid nå, og vi har talt på de berømte knappene om vi skal holde henne hjemme. Når er hun for syk for barnehagen? Feber har ikke denne jenta virker det som, vi har hvertfall nesten aldri opplevd det. Og når er hun morgengretten med liten lyst på barnehagen, og når er hun faktisk i dårlig form? Dette er spørsmål vi hanskes med hver dag (og vi er nok ikke de eneste!).
Men etter en særdeles dårlig natt hvor Mia klaget over "au-au" som hun ikke kunne plassere og hele natten tilbrakt i vår seng, så var hun helt gåen på morgenen. Så vi lot henne sove ut, med en tanke om at hun skulle i barnehagen etter en rolig og sen morgen. Men så ble morgenen veeeldig lang, og Mia ble hjemme hele dagen istedet, halve dagen med mamma og halve med pappa. En super avtale når vi kan dele på slike sykedager! Da får vi litt jobb og litt hjemmetid begge to- og det liker vi!

Mia og jeg hadde juleverksted, og lagde julekort. Det var mest gøy å bare sette seg midt i verkstedet, for så å prøve å ta mammas oppmerksomhet. Og å sette på klistremerker selvsagt.

Veldig gøy å bruke mammas tøfler!
Nå har vi måttet kjempe jenta i seng- for man skal jo hvertfall ikke legge seg! Trøtt som en strømpe, så gikk det til slutt. Så nå venter jeg bare på neste runde i ringen- selv om jeg har mest lyst til å kaste inn håndkleet. Rocky Balboa- you've got nothing on me!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar