søndag 31. oktober 2010

Familiesøndag

Til tross for en litt tøff morgen, så ble dagen riktig så bra. Etter mer soving på meg, så dro vi til Kampen økologiske barnebondegård- et mekka midt i Oslo. Dyr er veldig gøy og Mia hoppet rundt i gledesrus da jeg fortalte at vi skulle hilse på noen dyr.
Da vi gikk ut av bilen, så spurte jeg Mia hva slags dyr hun trodde vi skulle se. Hun tenkte seg litt om og svarte: "Elg". Det er nok svært få på Kampen som har elg i nabolaget, men vi hilste på hest, esel (hest med Downs som sambo kaller det), geiter, sauer, haner, kaniner, griser og katter. Vi spiste de gode vaflene, som den store grisen også ville smake på og gjorde Mia dritredd. Vi lekte også litt i barnehagene i nabolaget før vi dro hjem. Da vi kom hjem, så rakte vi løv i hagen, deretter lagde vi pizza. Vi spiste dessert, badet, fikk Halloweenunger på døra og fikk dermed ryddet opp i godteskapet, og Mia sovnet før jeg hadde sunget ferdig sangene. Flotte familiesøndagen :) Her er bilder:

"Huske! Weeeee!"

Den store grisen. Veldig fin på avstand, men kjempeskummel når han kommer nærmere for å få vaffel.

Raker løv i hagen
Lille pizzabaker

Mens deigen hever, så vasker vi litt på kjøkkenet og skifter på senger. Mia er en racer på vasking!

Pizzaen smakte godt også! Og Mia spiser nå slik som de voksne, istedefor å plukke av alt fyllet slik hun har gjort tidligere, og spise en og en ting.

Vaniljeis med selvplukket bjørnebær til dessert. Bærene var, i følge Mia, "sure", så hun kunne bare spise isen stakkar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar