søndag 8. august 2010

Båttur

"Vil dere være med på båttur i dag siden det er sol og varmt?" Dumt spørsmål. SELVFØLGELIG ville vi det! Det var altså søsteren til sambo som ringte og spurte, og etter at samtalen var over, så fortalte vi Mia at hun skulle kjøre båt. Den neste timen, mens vi pakket og gjorde oss klare, så ble ordet "båt!" nevnt med overdreven entusiasme godt over 100 ganger. Ingen tvil om at hun gledet seg!

Det er ikke en fryktelig stor båt de har, men den er stor nok til å frakte 4 voksne og 3 barn ut på fjorden, slik at de kan fortøye og gå i land. Vi koste oss i mange timer, med bading i supervarmt vann (som ble målt til 18,5 grader men det syns jeg hørtes lite ut, for man kunne være uti så lenge man ville uten å fryse), oppdagelsesferd, leking i sanda, steinkasting, krabbefiske og pølsespising. En superdag!

Vi grillet pølser før vi satte kursen hjem igjen.

En svæææær krabbe i bøtta! Mia er veldig fascinert av det store dyret, som her faktisk klarte å bryte seg ut av en litt for liten bøtte. Da ble det skummelt!
Denne grove sanda var ikke særlig egnet for kakebaking. Men Mia prøvde likevel. I tillegg var det steinete og vanskelig å gå ut i vannet, derfor ble badesko introdusert. Men stort pluss for at vi ikke har med oss noe som helst sand hjem!

En trøtt snuppe måtte nesten ha en lur på veien hjem, men det ble avverget i siste sekund. Og nå sover hun godt i senga si, mens jeg angrer på bruken av solkrem. Jeg liker jo å få LITT farge når jeg først tilbringer dagen i bikini :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar