lørdag 10. juli 2010

Navnefest hos tremenninger

Her danser Mia foran en kora, et senegalesisk strengeinstrument. Dagens navnefest var av det internasjonale slaget, siden de to navnefestjentene har en afrikansk pappa. Heldigvis, så hadde to venner lyst til å spille for oss, og de afrikanske rytmene fenget skikkelig! Og aller mest for Mia, som danset og danset, spiste is og danset enda mer. Det er i sånne øyeblikk at mammahjertet blir på sitt mest stolte, når poden slår seg fullstendig løs og sjarmerer alle i senk. Hun går jo i en barnehage som har mye fokus på musikk, og det er mulig at det er derfor hun var så kjent med rytmer, jeg ble hvertfall veldig overrasket. Og det ble alle andre også. For det var ikke bare tilfeldig dansing, når musikeren endret sang og rymte, så fulgte Mia etter. Så hun har altså veldig mye rytme i kroppen.
Man skulle jo kanskje ikke tro at i en slik sammensatt gruppe med mange nasjonaliteter (og da spesielt fra Afrika), at det var den hviteste og lyseste jenta i gjengen som hadde den beste afrikanske groove'n!

Det har forøvrig vært en veldig, veldig hyggelig navnefest, selv om vår familie var dårlig representert slik at det ikke var så mye kjentfolk. Slike sammenkomster er veldig hyggelige når Mia er på topp som i dag, og desto mindre hyggelige når hun er på sutreguri (det hender jo det også). God mat, nye bekjentskaper, strålende sol og en fantastisk utsikt fra et flott hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar