mandag 19. juli 2010

Kristiansand

Mia er klar for Norgesferie: Full regnhabitt!

Da har vi kommet oss hjem fra årets tur til Kristiansand. Og for en tur det har vært! Mia er jo så inmari opptatt av dyr for tiden, så Dyreparken var såpass innertier at vi tok 2 dager der. Vi hadde perfekt parkvær; ikke regn, ikke for mye sol og passe temperatur. Vi har kjørt karuseller, sett på Kaptein Sabeltann, spist is og kost oss. I tillegg bodde vi på en veldig koselig campingplass, med lekeplass, tråbiler og fullt campingliv. Og Mia har kost seg skikkelig sammen med bestforeldre, tante, onkel, fetter og kusine. Det er nok litt slitsomt å ha en kusine som er 1,5 år eldre, for da skal man gjøre alt som heltinnen gjør, og det innebærer for eksempel å ikke sove på dagen i det hele tatt, så det var en meget sliten Mia som satte seg i bilen for å kjøre hjem i dag. Det ble tidlig stille i baksetet, for å si det sånn :)
Jeg sitter med veldig mange inntrykk selv, og er litt overrasket over akkurat det. For vi gjorde jo samme tur i fjor, men da var Mia litt for liten for Dyreparken, og hun var frustrert siden hun ikke fikk noe dreis på krabbing. Så det var litt slitsomt.
Nå skal vi ha noen dager hjemme, før vi skal til Danmark på noe som blir en helt annen type ferie. Det er jo bare oss 3, mot at vi nå har feriert med hele storfamilien. Så det blir nok litt stillere.
Vi har tatt flere hundre bilder de siste dagene, så nå skal jeg se gjennom litt.
Dagens fra Mia når vi ser på løvene:
Onkel Vidar: "Hva sier løven da, Mia?"
Mia: "Lø-Lø!" (har kanskje noe med at Bæ-bæen sier "bæ" og mø-møen sier "mø"?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar