tirsdag 8. juni 2010

Gratulerer med dagen- den er din!

Da har ett stykk meget fornøyd bursdagsbarn tatt kvelden, etter å ha blitt feiret stort sett hele dagen. Hvis det er noe de kan i barnehagen, så er det nemlig å feste og kose seg! Ettersom bilen skulle på verksted, så ble det tidlig levering i barnehagen, og jeg kjente et stort snev av dårlig samvittighet over at hun skulle måtte være ekstra lenge i barnehagen på selveste bursdagen sin. Men så fikk jeg dette bildet på mms av daglig leder i barnehagen, og da kjentes det greit at hun var der likevel:

Hun hadde fått fin krone, de spiste sjokoladekake og sang bursdagssangen. Og hun var veldig fornøyd da hun ble hentet litt tidligere enn vanlig istedet.

Jeg hadde kjøpt en bursdagspresang på vei hjem også, en ny Tassen-bok til samlingen (som nå begynner å bli ganske stor). Tassen er favoritten over alle for tiden, og her nyter bursdagsbarnet gaven sin:


Middagen var en ikke så veldig spennende fiskemiddag, men vi spiste is til dessert. Og det var selvfølgelig kjempegodt! Mia er absolutt en is-jente. Etter litt lek og bad, så var det kvelden. Det er jo vanlig barnehagedag i morgen. Jeg tror likevel at noen kunne tenke seg å ha bursdag hver dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar