lørdag 26. juni 2010

Årets første strandbesøk


Drømmehagen fenger. Virkelig. Selv har jeg problemer med å skille Plinky-plonken og Ninkel-nonken, men det bryr ikke Mia seg noe om..


Dagens flaskepanter. Det er greit å ha noen som jobber for seg!

Idyllisk bilde forsåvidt, men vannet var ikke varmt. Mia skalv på leppene, men nektet for at det var kaldt..


Mia brukte vannkanna si til å vanne stranda. En jobb som tar sin tid og krever sin kvinne. Men hun skal ha for innsatsen!

I dag hadde vi årets første tur på stranda. Litt både og, for det er varmt og godt i sola, men når skyene titter frem, så er det ikke like bra. Mia trodde først at hun hadde kommet til verdens største sandkasse (som var kjempestas for hun elsker sandkasser) men så plutselig oppdaget hun vannet også. Og da kan ikke 10 ville hester stoppe henne i hennes hast ned mot vannet. Som var kaldt, men det ignorerte hun med største selvfølgelighet. Det endte med at pappaen hennes ble stående med henne i vann til knees mens jeg ble på stranda og beundret kjendiser. Ønsker dere kjendisers badested i Oslo? Prøv Bygdøy sjøbad. Der er det alltid noen. Men håper at dere ikke kommer, for stedet er en slags gjemt hemmelighet, og sånn ønsker jeg at det skal forbli slik at vi får plass hver gang vi kommer :)
Vi fikk lokket henne ut av vannet med en bolle, og ved neste bad måtte vi lokke med is. Tredje gang skulle vi reise hjem, så da lokket vi med smokk og elefant. Jeg har en tendens til å ty til lokkemidler når vi er på offentlige steder. Det er ikke alltid jeg orker scener. For det blir endel av de.
Og så håper vi at sjøbadet er på plass neste gang, selv om vi tok med halve stranda hjem denne gangen også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar