lørdag 27. februar 2010

På en lørdag

Nå sitter jeg og ser på de to hovedpersonene i livet mitt, som tester et nytt puslespill. Vesla har fått masse skryt for gode pusleevner i barnehagen, så i sted kjøpte vi et nytt og mer avansert som hun kan bryne seg på. Puslespillene vi hadde fra før, og som det også er mye av i barnehagen, er sånne trepuslespill med knotter på brikkene, som passer i hvert sitt hull.


Det vi kjøpte nå, har ikke knotter, men brikker som skal pusles sammen til et bilde.


Fra "Cars". Man er da tross alt opptatt av biler!


I tillegg trengte Mia nye tøfler her hjemme. Ikke det at de andre var for små, hadde det vært mine så hadde de blitt vurdert til passe størrelse, men disse barna skal jo ha så himla god og svær plass til tærne. Godt over 1 cm faktisk, og når foten ikke er mange centimeterne totalt sett, så blir det seende litt merkelig ut. Men vi kjøpte nå noen i en størrelse større enn sist, med "dere har jo 10 dagers åpent kjøp, så det er jo bare å bytte" fra selgeren. Mia slo seg nemlig vrang i skobutikken og nektet å prøve. (Men de var veldig greie å ha på her hjemme.)

Vi tok turen innom en bokhandel for å bedre på humøret ved å kjøpe en ny Ludde-bok. Men det hjalp ikke. Så det ble et bråkjøp av en Ludde-bok, med en supersinna Mia ut av kjøpesenteret. Hun skulle nemlig ha av seg jakke og lue, greit nok siden vi var inne, men det er ikke greit å gå rundt uten sko på kjøpesenter. Da må man i så fall sitte i vogna, og når det også var uaktuelt, så blir det klikking i vinkel fra både mor og datter som er akkurat like stae...

Dagens 3 nye innkjøp i skjønn forening: Tøfler, bok og puslespill

Vi fylte propan til gassovnen vår før vi kjørte hjem, og noen sloknet ganske fort.Vi gikk ut for å ake etter soving. Og det var kjempegøy! Akkurat passe med aking når gradestokken er på null. Snuppa ble aldri kald og da er ting så greit. Vi kjøpte boller til kos på hjemveien, og vi fant en ny favoritt: Marshmallows. Som mamma hadde kjøpt for å ha i kakaoen, men som passet godt i en smurfemunn!

Nå er de ferdige med å pusle, det var litt for vanskelig, men det er greit å ha noe å strekke seg mot, syns jeg. Pussig, det er akkurat det samme jeg tenker når jeg kjøper for trange bukser...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar