søndag 31. januar 2010

Bilderush og besøk

En forkjølet bokstavjeger...

... som klatrer opp i stolen helt selv, for å lese bok...
... og som gjerne pusler med å rydde opp i mammas bokser med kaffe...

...og som er veldig glad i fiskekaker med ketchup og pastaskruer.


Badenymfen. Et av bildene fra fotograferinga før jul

I dag hadde vi en helt super tur på svømminga. Mia storkoste seg og prøvde iherdig å svømme selv ved å ville ligge vannrett og plaske og sparke med bein og armer. Det var andre boller enn forrige søndag, hvor det meste var galt. Det snur fort.

I går hadde vi besøk av mine to studievenninner. De har flyttet til andre deler av landet, og det er egentlig ganske synd med tanke på hvor gøy vi har det sammen. Det er to superjenter som jeg setter veldig stor pris på, og vi koste oss masse med vafler, smågodt og en Mia som skulle gjøre seg til og vise seg frem. Sambo var på jobb. Og så fikk jeg jo tulipaner, som jeg liker så inmari godt! Det er så vakkert med tulipaner i stua.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk flott det undervannsbildet! Vi har et sånt av eldstemann da han gikk på babysvømming, men det er litt mer sånn ..eh..øya igjen, rar munn, vanskelig å se om det faktisk er vårt barn...

    SvarSlett
  2. Vi er veldig fornøyde med bildet, ja! Alle bildene hun tok under seansen i vannet er fine, så hun er faktisk fotogen under vann. Sjeldent.

    SvarSlett