søndag 22. november 2009

Barnefri

Mia har vært hos svigers i natt, ettersom sambo og jeg tok turen i et 75 årslag i går kveld. Det ble bestemt for mange uker siden at selskapet skulle være barnefritt, så Mia pakket overnattingssaker og dro til Bærum. Hvor alt hadde gått knirkefritt. Igjen. Svigermors hjemmelagde kjøttkaker hadde sklidd ned, lekene der ute var kjempestas i forhold til de her hjemme og formen var topp. Svigermor sukket nok litt tungt da Mia bestemte seg for å stå opp i 5 -tiden i dag tidlig, og jeg er litt usikker på hvordan vi skal gripe an dette med soving. For 5-tiden er slett ikke greit. Og denne uka har det vært mye rare sovetider.

En ting svigermor er veldig god på, det er å presse Mia til å gjøre ting hun egentlig ikke liker. Sånn som å gå for egen maskin og å tegne med fargestiftene istedefor å spise de. Så det første Mia gjorde da hun kom hjem, var å krabbe rundt i full fart og å putte fargestiftene i munnen... Vi har da egen vilje og vil være obsternasige!

video

Vi fikk likevel lurt henne til å gå i skytteltrafikk mellom lekegrinda (for å kaste dyra fra bondegården) og bordet for å hente de. Som dere ser, så er hun fortsatt ganske ustø. Så jeg kaller henne ikke "gående" enda. For det er et par skritt, og så hiver hun seg i bakken som en italiensk fotballspiller innenfor 16-meteren.

Forresten, så er det alltid godt med barnefri og det var et hyggelig 75 årslag med indrefilet av hest på menyen. Vi koste oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar