lørdag 3. oktober 2009

Ulltur

I dag tok Mia og jeg en kjapp ulltur. Noe sier meg at et barnehagebarn trenger endel ull, hvilket Mia absolutt har, men hun har ikke så mye ullundertøy som bodyer og strømpebukser. Ved siste opptelling hadde hun 3 bodyer (hvorav den ene er altfor stor) og litt flere strømpebukser (hvorav de fleste er altfor store). Ullundertøy er lurt akkurat nå på høsten, også sper vi på med de ca 13 ullbuksene og tjukke hjemmestrikka ullgenserne hun har arvet når det blir skikkelig fimbullvinter.

Men altså: vi trengte ullundertøy og satte kursen for Nøstebarn. Jeg merket at lommeboka mi trakk seg sammen i ren smerte bare vi nærmet oss butikken, så det ble med en body, en strømpebukse, et par tøfler og en bukse. Noe var etter planen, og noe ikke.

Her er bodyen og (deler av) buksa. Strømpebuksa er i samme striper og farger som bodyen. Gleder meg til å se det på Mia. Bodyens farger står jo veldig fint til olabukser og de olakjolene som er litt vanskelige å bruke akkurat nå. Hun blir stressa av alle kjoler for tiden, de er jo i veien når hun krabber. På tide å reise seg!


Noen blir nok varm på beina av disse

Nå har hun noe ulltøy som er litt annerledes. For det hun hadde fra før, var jo helt likt. Rosa ensfarget Janus. Må nok fortsatt utvide ullgarderoben, men det blir med noe billigere enn fra Nøstebarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar