søndag 25. oktober 2009

Svømming


I dag startet vi på svømming. Mia har alltid vært litt av en badeyngel, men har vært litt mindre interessert i det siste, så vi var meget spente. Og hun ble meget sinna da vi skulle dusje før vi gikk i bassenget, så jeg hadde bange anelser da vi forlot garderoben. Alle barna skulle ha på seg en våtdrakt (som skulle hjelpe med oppdrift samt holde evt utslipp inne) som vi fikk låne på kurset. Det var 4 andre barn i gruppa, og noen av de var nybegynnere som oss, mens andre hadde vært på kurs før.
Mia var skeptisk da vi gikk uti, men det gikk fort over. Og hun koste seg van(n)vittig (slå på glasset for ordspill nå dere...). Hun var en eneste stor sol mens vi var i bassenget.
Jeg likte veldig godt at det ikke bare var lek i vannet, men at det var skikkelige øvelser i tillegg. Det er mye fokus på å bli trygg med vannet, få vann i ansiktet, dykke osv. Mia hadde hodet under vann flere ganger, og var litt forfjamset rett etterpå hver gang, men kom seg kjapt. Hun sto på en benk i vannet for å kjenne på hvordan kroppen oppfører seg i vann, hun gikk på matte og hoppet uti vannet og hun lå på ryggen i vannet. Barna lekte med badeleker og kjørte badebilleker. Alt var veldig gøy, syns Mia. Dette var helt klart en innertier.

Instruktøren var meget imponert, for veldig mange unger er litt skeptiske i starten. "Men her har vi helt klart å gjøre med en som overhodet ikke er redd for noe som helst". Jaja. Jeg tror derimot at det er sunt å være litt redd for vannet, jeg da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar