tirsdag 27. oktober 2009

Sokkegave, middagsjente, klokkestilling og boktips


Verden er virkelig full av gode mennesker!

I dag lå disse flotte sokkene på pulten min på jobb: kjempefine og hjemmestrikket! Opphavskvinnen hadde altså lest på her på bloggen at Mia ønsket seg hjemmestrikka sokker til jul, og så bare strikket hun av ren godhet! Det er fantastisk at mennesker er så snille! Tuuusen takk!

Her er dagens blinkskudd fra middagsbordetSpaghetti med kjøttsaus!

Dette bildet burde jeg nesten solgt til en eller annen kjøttsausprodusent, selv om jeg ikke bruker den slags. Her lages ting fra bunnen av, og Mia elsket det. Aller mest elsket hun vel de lange spaghettitrådene, hun langet virkelig innpå. Jeg tok ikke tiden sånn helt presis, men hun satt og spiste i ca en halvtime. Det er ikke verst! Hun er jo en middagsjente, og nå som de lager så mye varm mat i barnehagen i tillegg (i forrige uke hadde de 3 varme måltider), så er hun stort sett god og mett når hun blir hentet. Hvilket fører til koselige stunder på kjøkkenet med gryterøring og leking. Dagens meny i barnehagen var forøvrig en gryte som blandt annet inneholdt linser, med pærepai til dessert! Og ja, vi er veldig fornøyde med de kreative menneskene som jobber i barnehagen!

Dessuten ser det ut til at denne klokkestillinga har begynt å gå inn i familiens minste kropp også. Dette med klokkestilling er noe av det verste for oss småbarnsforeldre. Hvertfall for de som har A-mennesker, sånn som Mia er. Jeg husker ikke helt hvilken morgen det var, men Mia skulle plutselig starte dagen klokka 5 i går eller på søndag. Og det er litt drøyt. I dag sov hun til 7, men våknet et par ganger på natta av diverse årsaker (se forrige innlegg). 7 er hvertfall helt perfekt!

I morgen klokka 7 får vi besøk av denne flisemannen igjen. Han var her på fredag, og forlot oss i den tro at alt var i orden. Men dengang ei. Så vi prøver igjen i morgen.

Boktips:


Denne boka likte jeg godt! Anbefales!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar