søndag 26. juli 2009

Slapp søndag

Mia har ikke skjønt at man burde samle beina når man står oppreist for å få litt bedre balanse.

I dag har vi hatt sovesøndag. Dvs si at vi sover på skift, noe vi egentlig gjør hver helgedag, men når vi har sovesøndag, så holder vi på enda lenger. Så en av oss er oppe med snuppa, mens den andre sover og så bytter vi etter noen timer. Og når snuppa selv ønsker en lur ca 11, så sover alle 3 (det er det som er spesielt når det er sovesøndag). Og jeg er nå utrolig uthvilt og har tenkt å bruke kvelden til noe nyttig og kreativt. Noe jeg vanligvis ikke orker.

Ettersom dagen begynte sånn skikkelig ca klokka 13, så røyk planen min om å trene i dag. For vi hadde lovet svigers å ta en tur til de, nå som de har kommet hjem etter mange ukers ferie i Italia. Og de skal sitte barnevakt for Mia store deler av neste helg, så det kan være greit å sjekke at de fortsatt er "inne" med Mia. Noe de var. Etter et par minutter, så var frøkna varm i trøya og fartet rundt. Hun fikk øye på en maske som var skummel, men etter et par minutter var den borte og glemt, og vi kunne fortsette å leke.

Snuppa fikk erfare hva det vil si når man ikke spiser noe særlig i løpet av dagen. For da vi kom hjem var hun plutselig kjempesulten og dermed sutrete. Mammaen og pappaen rikket ikke ved planene sine om å lage lasagne fra bunnen av, så det tok litt tid før maten kom på bordet. Men det var så godt at det var verdt det. Det virket hvertfall sånn på Mia, som plutselig strålte om kapp med sola. Og som feiret det med å være oppe en halv time lenger enn vanlig, helt uten problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar