lørdag 18. juli 2009

Mor sier strandvær. Så da blir det stranda.

Her er snuppa før vov-voven kom og fikk ødelagt nattesøvnen sin for fremtiden. Mia har den effekten på de fleste hunder og katter.

Ettersom det var antydninger til sol og gradestokken krøp såvidt over 20 grader, så tok jeg en sjefsavgjørelse på at vi skulle på stranda i dag. Dette ble bestemt etter at Mia og jeg tilbrakte litt av morgenen ute i bakgården, hvor hun skremte vettet av en cocker-spaniel som naboen satt bikkjevakt for... Men men. Stranda it was. Planen var at snuppa skulle sove litt her hjemme først, mens jeg skulle ordne litt diverse. Og sambo skulle sove litt til. Men neida. Snuppa bestemte seg for at tiden ikke skulle kastes bort med soving. Så det ble en sliten og trøtt snuppe som satte kursen for Bygdøy Sjøbad. Været ble gradvis dårligere og dårligere, men vi rakk å bade noe. Litt for lite i følge Mia, som måtte bæres skrikende og sprellende (og litt småkald) ut av vannet, bare for å prøve å slepe seg tilbake ut i vannet. Bading er nemlig det gøyeste i verden, og da blåser vi i at det er for kaldt og at det begynner å regne snart. Hun sier klart ifra om det meste, da vi begynte å ta på baderingene (for å tappe ut lufta), så ble hun veldig fornøyd. For baderinger betyr jo bading?!? Men da hun skulle få på kjolen sin igjen, så var hun bånn ulykkelig. For kjole betyr jo ikke bading.

I bilen på vei hjem sovnet hun. Endelig. Over 2 timer på overtid. Mens hun suttet på smokken sin i søvne. Så var det innom butikken for litt handling, og det er kjempegøy. For da får man sitte i handlevogna, og det er bare sååå stas.


Og så heier vi på Thor Hushovd i Tour de France. Synd han ikke er litt bedre taktisk i hodet sitt, eller at han ikke har et lag som skjønner hva et godt opptrekk før en spurt er.. Enten velger han feil løsning, eller så må han gjøre hele jobben alene fordi laget hans har kjørt seg bort. Men i dag, Thor. Kjempeflott. Han fikk diska Cavendish, en mann som etter eget utsagn er en drittsekk. Noe som ganske sikkert stemmer.

Nå skal det planlegges tur til Kristiansand på mandag. Vi starter ferien på sørlandet med fullastet bil, vil jeg anta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar