tirsdag 28. juli 2009

En pølse uten lompe eller brød, takk

Mia prøver fargestifter hos optikeren. "Skal de ikke inn i munnen??? Er du sikker, mamma??"

Snuppa har virkelig fått smaken på pølse. Hun har fått smake litt innimellom, men til middagen i går tok det jo helt av. Hun heiv innpå nærmere en hel wienerpølse! Og da vi prøvde å lure inn litt lompe og pølsebrød, så var det hel-nekt. Snuppa vet nemlig hva hun vil ha. I dag hadde vi kyllingsuppe (vi bytter ut fisken med kylling), noe som i og for seg var greit. Men nå fikk hun smake litt småbiter av flattbrødet i tillegg, og det lagde så fin knaselyd! Så da var det bare flattbrød resten av middagen... Kravstore jente.

Og hvis dere lurte: Shopping + 1 åring = Svært lite egnet. Både sambo og jeg har behov for noen nye klær, og vi tok med oss vesla. Som hater kjøpesentere. Løsningen ble at en av oss måtte være underholdning, mens den andre prøvde å finne noe. Til slutt ble det ny olabukse på meg, ny bukse på sambo og leggings på Mia, etter mye om og men.
Etterpå skulle sambo ta en synstest hos optikeren, og Mia fikk testet fargestiftene på lekebordet der. Bomma litt på bruken, men likevel. Man må gjøre ting på sin egen måte!

I morgen skal jeg til tannlegen. Hurra. Og apropos tenner, så har snuppa nå fått en jeksel til, oppe til venstre. Det raser virkelig på med tenner her nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar