søndag 12. juli 2009

Besøk på Hvaler

Da var vi hjemme fra Hvaler. Vi har hatt et herlig besøk og har storkost oss alle tre. Det er alltid koselig med disse jentene, og det ble ikke mindre koselig av at samboere og evt barn var med. Kun Mia, da. De andre har ikke barn.

Og vi fikk reklamert bra med Mia. Hun var stort sett i topphumør, men syns det var ørlitt langt å kjøre. Vi skal prøve å vippe litt på bilsetet hennes, slik at det blir litt mer behagelig å sove for henne. For når hun sovner i bilen nå, så blir hun hengende litt fremover. Og sånn orker man ikke å sove lenge. Hun hadde veldig lyst til å duppe av litt på vei hjem, men klarte ikke å finne en behagelig stilling. Og hun klarer ikke å underholde seg selv så fryktelig lenge ad gangen, så jeg måtte trå til fra forsetet og mate henne med leker. Slitsomt for alle.

Det ble ikke all verden med søvn på noen av oss tre heller. Vi voksne la oss halv to og da ble det litt tidlig når snuppa ville opp halv seks. Det var helt lyst i rommet og hun kjente seg ikke igjen. Så da ville hun ikke sove lenger. Sambo og jeg kjørte den vanlige "sove på skift"-løsningen og så spiste alle felles frokost ca 10. Så tok snuppa en dupp i vogna mens vi gikk en tur.

Mia kjenner på vannet og konstaterer at det er bedre å leke med sanda på svaberget


Trøtt og sliten snuppe

Noe av det jeg kommer til å huske best fra denne turen, det var maten. Vi prøvde oss som tapaskokker, og brukte flere timer på kjøkkenet for å få til diverse retter etter at Mia hadde lagt seg.


Dette bildet ble tatt før alle rettene var ferdige, så vi hadde nok mat, ja! Det kom hvertfall 4 retter til...

Ellers prøvde Mia å bli kjent med husets 2 katter, men de rømte så fort Mia kom. Og så saltet vi disse ekle sneglene som dukker opp når man er på landlige steder. Men vi kommer gjerne tilbake likevel, for dette er verdens beste vertinne. Med verdens beste Daimkake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar