tirsdag 12. mai 2009

Barseltreff med sand

Så fort ting kan snu! Om gårsdagens innlegg om hvor lei jeg er, muligens var litt negativt, så har dagen i dag vært et skikkelig svar på tiltale.

Vi har vært på barseltreff igjen, og vi fikk positiv energi. Vi gikk til Frognerparken (stoppet for å proviantere lunsj på United Bakeries) og så gikk vi til lekeplassen. Der fikk godtingene kose seg i sandkassa. Og Mia elsket det! Hun fikk låne bøtte og spade og satt lenge og plukket opp sand og lot det drysse mot bakken.


Hvor hadde vi ikke sand hen etterpå? Både Mia og jeg tømte skoene før vi dro derfra hvertfall..

Så kom det etterhvert en dame med sminke og høye hæler. De passer jo særdeles godt i sandkassa de der... hehehe... Men hun hadde med seg hunden sin, en sånn bitteliten chihuahua. Og i 6 årsdagen på søndag fikk vi bekreftet at Mia syns hunder er morsomme. Ikke skumle, som man kanskje skulle tro, men så gøyale at hun skoggler av de. Uansett, så kom denne chihuahuabikkja spankulerende mot Mia og hun smilte. På samme tid kom det en måke, som det forøvrig er ganske mye av i Frognerparken, og denne satte seg på samme distanse som bikkja gjorde i forhold til Mia. Og Mia tittet fra den ene til den andre. Og tittet og tittet. Hun kunne likssom ikke skjønne hvilket dyr hun likte best. Og spør du meg, så har jeg ingen favoritt av de to selv. En skabbete og sikkert full av bakterier-måke eller en bikkje som ser ut som en rotte.

Etter at vi hadde forlatt parken og kommet oss hjem, så skjedde det et gjennombrudd for Mia. Hun hadde endelig skjønt hvordan hun skal åle seg fremover!!! Det var slitsomt og tungt, hun peste fælt og var veldig sliten etterpå, men jeg håper at det ikke var et blaff. Kanskje hun endelig har knekt koden? Venter spent på morgendagen nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar