fredag 10. april 2009

Babyfri


Vi var på kino i går. Vi så filmen "Menn som hater kvinner", en film basert på boka til Stieg Larsson. Både sambo og jeg likte boka veldig godt, og vi gledet oss derfor til filmen. Både Saera Khan og diverse andre C-kjendiser hadde tatt turen sammen med oss. Og vi ble ikke skuffet. Tvert imot, så var dette noe av det beste vi har sett på lenge. For oss er det ekstra hyggelig at filmen er så god, for vi kommer oss jo ikke så ofte på kino lenger. Vi gleder oss allerede til neste film i triologien. Så: Løp og se, alle sammen. Både dere som har lest boka og dere som ikke har gjort det.

Etter filmen var vi ute og spiste deilig mat. Og vi ruslet sakte hjem i den rolige bykvelden. Det er virkelig rolig ute på kvelden nå, det er kjempedeilig. Man får nesten en følelse av å være alene i byen.

I går gjorde vi en god gjerning, vi tok nemlig for oss boden vår, og ryddet litt i den. Vi har bodd i leiligheten i snart 3 år, og da var det på tide. Ting som har stått der nede urørt i 3 år, de kan ganske sikkert flytte! Det er hvertfall min mening. Så nå har vi endel som skal til loppemarked. Og så fant vi et ekstra toastjern- vi har tydeligvis 2 stk. Så dersom noen av dere trenger, så hyl ut. Tanken er jo også at Mia etterhvert kommer til å trenge mer bodplass til alle sine ting, så nå har vi hvertfall gjort et forsøk på det. Og så skal det sies at bakgrunnen for at vi begynte å endevende boden, var at vi lette etter en hvit bolle med lokk som jeg var sikker på at vi hadde lagt der nede. Den dukket ikke opp, men vi fant mye annet. Og i dag tidlig husket sambo at den bollen står på rommet til Mia som smokkeskrin...

Snuppa pusser tennene selv

Da skal vi snart hente supersnuppa vår! Gleder meg masse. Det er rart at vi var borte fra henne i 3 dager da vi var i Krakow uten å savne henne noe særlig, men så er vi en natt vekk fra henne her hjemme og savnet er helt enormt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar