lørdag 25. april 2009

90 årslag


I dag har vi vært i bestemors 90 årslag. Bestemor har 3 barn, 7 barnebarn og 6 oldebarn og ikke alle barnebarna kunne komme, men barna og oldebarna var fulltallige. Og for en dag det var, bedre vær kunne man jo ikke håpe på. Vi har vært ute store deler av dagen, og Mia fikk testet solhatten sin. Masse god mat og enda mer kaker.

Mia har kost seg størsteparten av tida, men ble litt sliten av all sosialiseringen mot slutten. Kalaset varte jo til litt forbi hennes leggetid, og det pleier sjelden å være populært. Selv med en liten powernap mellom mat og kaffe, så blir det lenge for en liten skrott med så lang fest.

Har virkelig fått erfart at min "tidlig ute med å ordne ting"-egenskap har kommet godt til nytte denne uka. Kortet til bestemor ble laget for lenge siden, og kortet som sambo fikk i går er også laget tidligere. Jeg hadde egentlig planer om å lage noe helt annet til han, men det skjedde jo ikke. For jeg ble jo syk denne uka og hadde ingen krefter eller overskudd til å være kreativ. Så da var det greit å ha endel ferdige kort liggende. I morgen er det atter en bursdag, en av nevøene våre blir 5 år og kortet hans er også laget i god tid. Så; Bra Hege. Fortsett å være tidlig ute med sånt. Det kan lønne seg.

Jeg kjenner jeg er litt trøtt nå, var tidlig oppe for å bake muffins til bursdagen i dag. Jeg hadde sagt meg villig til det, og kom på det sent i går kveld. Midt i Mias hyling. Hun hadde en særs vanskelig kveld og natt. Hun var veldig forkjølet og slet med å puste når hun lå i ro. Hun trivdes best med å sitte og hylskrek da hun ble lagt ned. Da klokka ble rundt 01, så roet hun seg noe og vi la henne mellom oss i senga vår. Da ble hun rolig og sovnet til slutt. Det har aldri skjedd før, hun har aldri likt å sove i samme seng som oss. Noe vi egentlig syns er greit, for det er jo helt klart trangere med 3 i senga enn med 2. Men hun sovnet og vi bar henne over i senga si til null protester. Vi har jo vært velsignet med en supersnill baby når det kommer til nattesøvn (sammenliknet med andre) så vi blir litt rådville når hun ikke sover hele natten.

Og så er det dette kostholdet, da. Måltidene og deres innhold blir jo helt ville når man er i sånne lag hvor mat spises tidlig og kake inntas klokka 18. Men fra mandag er det ny frisk, med sunnere kosthold og fastlagt middagsmeny!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar