fredag 31. oktober 2008

Siklesmekker


Mia sikler så mye at vi bruker siklesmekker. Det ser nesten ut som de trendy skjerfene som det er så mye av i moteverden nå! Mia følger moten mer enn sin mor...

Kjærligheten mellom en baby og hennes skinnpose...

Vi har slitt med påkledning denne uka ettersom det plutselig ble en litt vanskelig temperatur. Under snøværet på onsdag kjørte vi bobledress under dyna i vogna og det var ingen suksess. Bobledressen har ermer som står rett ut til siden og Mia skjønte ikke at hun kunne bevege armene sine inni der. I tillegg ble det utrolig varmt da vi kom inn i butikker så da ble det ramaskrik. I går kjørte vi den røde fleecedressen under dyna istedet, ettersom det var et par grader varmere og bobledressen tydeligvis var for varm. Men da ville hun ikke sove noe særlig og vrei seg og styrte verre oppi der, så da var det kanskje for kaldt? Uvisst. Så i dag prøvde vi skinnposen. Den ble innkjøpt på salg av mamma mens Mia enda lå inni magen, og vi har ikke brukt den før fordi den ser altfor varm ut. Syns jeg. Men dengang ei. Hun elsket å ligge i posen! Hun hadde på seg ull innerst på kroppen, og så bomullsbukse utenpå. Og så en strikkejakke, lue og vanter og dermed rett i posen. Og det var tydeligvis kjempetopp. Hun sovnet med en gang og ville ikke våkne før 3 timer etterpå! Og selv da hun våknet så ble hun bare liggende og prate med elefantkluten da vi kom inn. Vanligvis er det bare hyl og gnål og "vi er inne, jeg er våken og dermed vil jeg opp". Så vi tar nok skinnposen i morgen også.

torsdag 30. oktober 2008

Gleder meg så utrolig til lørdag!

Som overskriften sier: Lørdag blir en høydare! Først skal Mia og jeg spise lunsj med venninnegjengen. Det er faktisk første gang på hur lenge som helst at alle kan komme, jeg kan ikke huske sist vi var alle sammen samlet. Og så er det en stund siden et par av de traff Mia sist, så håper hun viser seg fra sin beste side.

På kvelden skal jeg på date. Med kjæresten min. Vi skal ut og spise og så enten på kino eller på standup eller noe sånt. Bare vi to!! Og det gleder jeg meg skikkelig til! Mia skal være hos mine foreldre fra lørdag til søndag og jeg skal finne frem fine støvletter med høy hæl, istedefor joggesko som jeg stort sett går med nå. Jeg skal ha på meg klær som garantert ikke blir gulpet på, og så skal jeg til og med vurdere sminke. Jeg må finne frem veske også. For jeg bruker jo bare å ha alt i stelleveske nå om dagen. Så rart det skal bli å bare være oss to igjen. Og: (kanskje det beste) Sove til vi våkner på søndag! Ikke noe melkemating klokka 05.30!

Snart jul!

Det beste med jula er førjulstida, syns jeg. Det å rusle rundt og kjøpe julegaver til julemusikk med koselig julepynt i alle butikker er det jeg liker aller best. Mange syns førjulstida er stressende, og det er jo ikke rart hvis man begynner å tenke på å kjøpe julegaver 15. desember. Hvis man derimot gjør et skikkelig forarbeide, lager liste over hva man skal ha til hvem og starter i god tid (noe går alltid skeis slik at man må bruke plan B og da må man jo ha tid til å iverksette plan B) så får man anledning til å kose seg. Endel butikker er godt i gang med jula, og stadig flere vil nå følge etter. Vi må bare bli ferdig med halloween og farsdag, så vil jula få hovedfokus.

Min favoritt av julefigurene er gnomen:

Gnomen er altså en nisse. Han har juledrakt, masse skjegg og en nese, men mangler øyne og munn. Jeg har allerede mange gnomer blant julepynten min. Og i dag gikk jeg forbi et helt butikkvindu fullt med gnomer på Glasmagasinet. Så utrolig fint! Ettersom jeg er så glad i julepynt, så finner jeg den frem tidlig. Så i stua her er det masse julepynt allerede fra første søndag i advent. Jeg tar den altså litt lenger enn hvermannsen som finner frem julestjerna og adventsstake.. Men jeg ønsker å nyte pynten så lenge som mulig, sånn at den har stått en stund når den skal pakkes bort igjen. Da kan man bli lei med god samvittighet!
Men jeg har nå altså begynt med førjulstida og planlegginga og det liker jeg godt!

Gullarmbånd

I dag har vi hentet et gullarmbånd hos Mestergull. Armbåndet er et resultat av noen gaver som Mia fikk til dåpen som måtte byttes, ettersom hun fikk så mye som var nesten helt likt. Så nå er hun den stolte eier av et gullarmbånd hvor "Mia" er inngravert. Jeg fikk et liknende armbånd selv til min dåp, så håper hun kommer til å like det like godt som jeg gjør.

onsdag 29. oktober 2008

Det første snøfall!

Som vanlig kom det som et sjokk. Værmeldingen har spådd snø i alle kanaler, men tror du Oslo var forberedt? Neida. Aldri. Slik så bakgården min ut da Mia og jeg bestemte oss for å stå opp (det var vel egentlig Mia som bestemte det..)

Jeg fant frem en ovn og satte den på før jeg tenkte meg om. Styrte fælt med hva Mia skulle ha på seg i dag. Det er ikke lett å kle henne- hvor mye bør hun ha på?

Vi kom oss ut tilslutt. Og noe av det første vi møtte var denne gjengen her:

Det syns ikke så godt på bildet ser jeg nå, men dama til høyre har altså på seg 10 cm høye stiletthæler. Og hu sklei seg bortover og holdt på å tryne flere ganger. Nå liker ikke anklene mine sånne sko i utgangspunktet, og på dette føret er det jo et utrolig valg av dama. Da hun våknet til snø i dag, så tenkte hun altså: Nå må jeg jammen ta de svarte stilettene slik at jeg ser ut som bambi. Er det rart at Oslo driter seg ut hver gang snøen faller? Nei. Det skjønner man jo når man treffer slike.


Mia og jeg satte kursen for Nøstebarnbutikken på Sagene, for Mia har jo altfor lite ullklær. Det er en butikk med mye fint ulltøy, men den er ikke så fin for lommeboka. Så jeg var ganske godt fornøyd med at det eneste jeg kjøpte, var en ullbody i brunt og grått. Etterpå rullet vi ned til Bogerud og kjøpte mer ulltøy til en pris som gleder lommeboka. Og så kjøpte vi siklesmekker. For jenta kan jo ikke gå rundt og være konstant våt på brystet når det er så kaldt som nå.


Vi kjøpte også en refleksku sammen med billige våtservietter på apoteket. Den kua skal vi ha på vogna. For nå er det mørkt ute og vi vil ikke bli påkjørt.
Vogna klarte seg forresten supert på vinterføre. Jeg har vært litt usikker på hvordan det skulle funke, men dette gikk fint. Mulig det blir verre når det kommer skikkelige brøytekanter.Lille smurfen sliter med kløe og tørr hud. Hun klør seg til blods når det skorter på oppmerksomhet for eksempel. I dag klødde hun opp skorpene sine i panna. Så da bestemte jeg meg pronto for å klippe neglene hennes for å unngå mer blod, og det endte med at jeg klippet henne i tommelen. Så da ble det masse mer blod. Hun gråt ikke, men det er nå blodspor på de fleste leker og klærne hun hadde på seg.

Dagens skrivefeil

Her er det jo til og med to stk!

tirsdag 28. oktober 2008

Fiiine dagen!

Vi gikk opp til Nydalen i dag med barselgruppa. Så hentet jeg noen teaterbilletter og kjøpte en utrolig fet krem på apoteket. Stakkars Mia har dessverre arvet den dårlige og tørre huden min, og hun er kjempetørr i panna og på magen. Og klør og klør. Men nå skal vi få bort kløen med denne kremen.

I dag har jeg forresten hatt verdens beste baby! Hun har vært i kjempehumør hele dagen og sov i over to timer sammenhengende på dagen. Det skjer ikke ofte.


Lille knegg sover godt her...

I morgen blir det jentekveld, ettersom sambo ikke kommer hjem før etter Mias leggetid. "Jentekveld" burde innebære sjokolade, Dirty Dancing og pledd i sofaen. Men det blir vel kanskje heller å sitte hardt på gulvet, med morsmelkerstatning på tåteflaske og gulp over hele meg..

mandag 27. oktober 2008

Utrolig god yoghurt!


Har fått helt dilla på yoghurtserien "Nyt" fra Tine. Den kommer i bringebær, blåbær, pære og eple/kanel. Har valgt å ignorere innholdslisten, for yoghurten er sikkert ikke sunn- garantert mye sukker. Det er nok en grunn til at den kalles "dessertyoghurt"..

Hodepute og sko

Det virker som om Mia liker å ha hodepute i vogna. Det blir jo mye mykere, og harde fortauskanter blir mindre harde når hodet hviler på puta. I dag sov hun 1,5 time i strekk på dagen og det er bra.

Jeg kjøpte forresten sko i dag. De er litt store, str 37 er litt stort for meg, og jeg spurte da om de hadde den i 36. "Nei, denne finnes ikke i mindre enn 37", sa dama. Jøss. Når ble 36 en uanstendig skostørrelse for damer??? Det er da mange som bruker den! Men men. Jeg har handlet sko i barneavdelingen før jeg, men det jeg fant der nå var Cherrox. Og det blir litt feil. Så da ble det str 37 og innleggssåler. De var såpass gode å gå med, at jeg godtok feil størrelse. I tillegg er de høye og stive og det er bra for de lealause anklene mine.

Tips til artig bok!


Denne boka har jeg kjøpt som gave ettersom vi skal i en 2-års dag om ikke så lenge. Jeg tok yrket mitt i betraktning da jeg skulle velge gave, og da ble det jo en bok :)

Det er en ta-og-føle-på-bok om den klassiske historien om ulven og de tre grisene. Mursteinshuset til grisene har riktig konsistens når man tar på det og ulven har fuskepels. I tillegg har boka artige varianter, som at på den ene siden kan man løsne ulven fra boka og dytte han oppi pipa (for han gjør jo det for å komme seg inn i huset til grisene) og når man da snur siden så har han havnet i en gryte som sto i bunnen av pipa. Har fått denne anbefalt, så satser på at den treffer blink!

søndag 26. oktober 2008

Robinson

Jeg må bare si det igjen: Robinson er bra i år!
Ellers har jeg ryddet bort babyklær i str 50 og 56 ned i kjellern og funnet frem litt ullbodyer. Det er meldt under 0 grader til uka. Nå er det flaskevask med Ringenes herre i bakgrunnen.

Besteforeldredag

I dag var vi først hos svigers og så hos mine foreldre. En skikkelig besteforeldredag for Mia altså. Hos mamma og pappa var også Ida, kusinen til Mia på 2 år, og hennes foreldre. Ida er veldig opptatt av Mia og snakker masse om henne og skal kose og se på hele tiden.

Men vi har sett tendenser til at alt ikke er så bra som det virker. Og rett etter at dette bildet ble tatt, så hentet Ida en gaffel og begynte å veive med den ved hodet til Mia... rett etterpå slo hun Mia i hodet med håndflaten også. I tillegg tok hun alle babylekene til Mia og gjemte de i vaskemaskinen. Vi har nok en liten sjalusisak gående her.
I dåpen for et par uker siden skallet de også, og jeg antok at det var et uhell der og da. Men vitner har i ettertid kunnet melde at Ida skallet Mia med vilje. Så her må vi være på vakt.

lørdag 25. oktober 2008

Takkekort

I dag har vi laget takkekort til dåpen. Hele familien bidro: sambo limte på bilder, jeg skrev tekst og Mia sang.

Nå har sambo og jeg spist en bedre middag, som vi ofte gjør med levende lys lørdag kveld, og nå skal jeg flytte inn i det nye smykkeskrinet mitt.

Må egentlig være litt flink og rydde litt i babytøy også, men tror det venter til i morgen. For nå må jeg kose meg litt nå som jeg nettopp har sittet og irritert meg over Kvitt eller dobbelt på NRK. Det som irriterer meg med det, er at barna er med og vinner 96000 kr på spørsmål som egentlig er for lette. Enten må spørsmålene være vanskeligere eller så må toppgevinsten for barna være lavere. Men nok om det!

Ting som piper!


Jeg kjøpte som kjent hodepute til Mia på Jysk her om dagen. Etter besøket på Jysk har Mia og jeg pepet oss inn og ut av de fleste butikker. Jeg liker ikke å bli sett på som tyv, så i dag tidlig, før Mia ville ut på trilletur, så tok jeg med meg vogna med klærne hun brukte i går og stellebag og alt utenom selve Mia, inn på Kiwi. Der tok jeg det meste fra hverandre og kjørte alle små ting gjennom alarmen. Og synderen var hodeputa fra Jysk, ikke overraskende. Så i dag måtte vi tilbake til Jysk for å ta av alarmen.

Tingene fra Perfect Home har kommet!

Og det var en kjempesvær pakke. Jøss, kjøpte jeg virkelig så mye? Det var mye emballasje, syns jeg. Men jeg ble så glad da jeg åpnet, for tingene er så fine. Det ser ut som skikkelige ting, ikke drit. Jeg kjøpte:

En kurv til småting på kjøkkenbenken. En ganske unyttig ting, men den er veldig fin. Ulike oljer har fått plass oppi den foreløpig.
Det største badet mitt har nå gått fra grønt til brunt (og litt rødt i tannkremen og spøkelset på toppen av tannbørsten min!)

En lykt med plass til stort kubbelys, et brunt smykkeskrin og to telysestaker med julemotiv i blått (jeg burde sikkert tatt et nærbilde av de, for de er veldig fine med en nisse som nærmer seg et hus i den blå vinternatten).
Uansett: jeg er veldig fornøyd og veldig blakk. Jeg kjøpte litt mer, men det er julegaver, så det blir ikke lagt ut her. Godt å unne seg noe!

torsdag 23. oktober 2008

Mer om idag

Mia begynner tydeligvis å like å ligge på magen. Her har hun nesten sovnet på magen, det må jo bety at hun slapper av i stillingen. Det er bra!


Og så klør det i tennene! Alle leker som kan puttes i munnen og bites på er de beste:

Mia tar for seg dagens VG..


..som seg hør og bør når man er på kafe. Man tar seg gjerne også en matbit:Stedet var Kaffekompaniet på Carl Berner. En glimrende babycafe med plass til barnevogn, gode sofaer og mat som er enkel å spise med nysgjerrig baby på fanget.

Grunnen til at vi var på Carl Berner, var at vi hadde vært på Jysk og kjøpt hodepute til Mia. Hun har jo sovet svært lite i vogna i det siste (vel, ikke bare i vogna. Hun sover dårligere i senga si også, og i natt sov jeg totalt 4 timer sånn ca) så jeg bestemte meg for at hun kanskje får det mer behagelig med en hodepute. Komforten bør jo da bli bedre. Om det hjalp? Tja, kanskje litt. Hun fikk et rart uttrykk når hun fikk puta under hodet, og etter 10 min sovnet hun:


Jeg tok ikke tida, så vet ikke helt hvor lenge hun sov, om det var lenger enn de vanlige 30 minuttene. Det begynner hvertfall å bli på tide at hun tar litt lengre sovepauser på dagtid. Jeg begynner å lei av sånne korte trilleturer rundt kvartalet for at hun skal få disse korte "powernaps" slik at hun ikke blir så inmari grinete og sliten på kvelden. Har tenkt å ta tak i dette med dagsoving etterhvert. Men først må vi altså få til at hun sover hele natta gjennom igjen. Det er fryktelig slitsomt at hun har gått bort fra den flotte nattrytmen hun hadde.

onsdag 22. oktober 2008

Barseltur

Ukens tur gikk til United Bakeries ved Frognerparken, og så trillet vi videre mot Skøyen og litt rundt i parken. Mia har gått fra å være en av de mest umulige babyene i gruppa, til en av de beste. Ettersom det ble en lang tur, så hadde de fleste babyene sine mindre hyggelige perioder. Men ikke Mia. Hun var kjempefornøyd hele tiden til tross for at hun ikke sov noe særlig.

Alle jentene i barselgruppa er forøvrig små og nette, og så har vi Mia i en klasse for seg. De andre er likssom søte ballettdansere, mens Mia er en robust hockeyspiller.

Søvn og sånn

Mia har endret sovemønsteret sitt, og våkner nå ca halv fire på natta. I natt var hun ikke sulten engang, kun sosial. Så hun var våken en stund før hun sovnet igjen. Jeg var så trøtt at jeg nesten ikke husker noenting. I tillegg ville hun opp klokka 7, som også er tidligere enn vi pleier. Det merkes godt på kroppen når søvnen endres, jeg er meget trøtt nå. Vi klarte å samle oss til en treningsøkt på sats i dag likevel. Mia var i barnepassen og ble liggende en stund alene mens barnepasseren holdt på med noen andre barn, og hun svarte på det med å gulpe over en matte. Du tar ikke bort oppmerksomheten fra Mia, likssom!

Og så har jeg en høne å plukke med leserne av denne bloggen. Når jeg ber om deres mening på noe, så vil jeg jo at dere skal svare!! Det jeg sikter til nå, er spørsmålet mitt om hvilket bilde jeg skal velge på takkekortet. De eneste som har svart er tutta og Greta, så en CD-singel eller noe er sendt i posten dit, mens resten av dere venter jeg på. Jeg vet nemlig at blogginnlegget er lest av ganske mange flere!

Bildet over er fra en fotoseanse tidligere i kveld, hvor sambo og jeg prøver det meste for å få lille knegg til å smile på bilde, noe som ser ut til å være umulig. Hun skoggler og koser seg, og når kameraet kommer frem, så er det bare en skeptisk jente tilbake. Det hele ble så komisk at jeg lå på gulvet i latterkrampe mens jenta ikke skjønte noe som helst!

Stemningsrapport fra vogna!

Middagstips!


Jeg syns denne er god! Ikke er den dyr heller, skal kun tilsettes vann og koker i 5 min. Pleier å putte oppi hermetisk sopp og bogskinke. Og krydrer med provencekrydder. For variasjon hender det vi bytter ut skinken med stekt kyllingfilet i biter. Kjapt og godt. Det er slik vi liker det!

mandag 20. oktober 2008

Sitter i sofaen!


Hun er blitt glad i å sitte, både på fanget og inntil andre ting. Som for eksempel sofaen. Flink har hun blitt og.
Vi rullet innom helsestasjonen i dag også. 6970 gram i dag! Runder altså 7 kg hvert øyeblikk!

søndag 19. oktober 2008

Det er digg med søndag!

Dagen i dag har blitt brukt til besøk av min svigerinne. Og så kom svigers på besøk og ble med på trilletur. Så var det håndballkamp på TV, mens jeg holdt på med litt bilder. Og følelsen er litt rar når jeg finner slike bilder:

Se så gul hun er! Dette er fra da hun hadde gulsot, og vi hadde nettopp kommet hjem fra sykehuset (trodde vi. Vi måtte jo tilbake). Og se her:


Hun er jo så fryktelig liten! Er jo såvidt hun dekket fanget mitt! Er litt annerledes nå, for å si det sånn!
Ellers har husmoremnet i meg vasket klær og ryddet. Nå ser det ut til at blomsterdekorasjonene fra dåpen begynner å takke for seg, slik at stua mi kan se normal ut igjen. Gleder meg egentlig litt til det.
Svigers hadde forresten med seg "min første babybok" til sambo. Mine foreldre har allerede kommet til oss med min, så nå sammenlikner vi. På 3-måneders kontroll veide sambo 6,6 kg og jeg veide 5,6 kg. Mia veide 5,9 kg på sin kontroll. Moro å følge med på. Skal kjøpe en sånn bok til Mia i morgen.
Og så kom det noen bøssebærere på døra mi mens jeg var alene hjemme og så håndballkamp. Og hvor var lommeboka? Jo, den var med på trilletur med sambo og Mia..

Nattesøvn..


I dag bråvåknet jeg klokka 10.45. Høres ikke det litt merkelig ut når man har en 4 måneder gammel baby? Jo, det er det. Men det har en årsak, og den er egentlig ikke særlig hyggelig. Mia har nemlig våknet hver natt de siste nettene. Og fått mat. Det er ikke så hyggelig når hun har hatt en så bra rytme de siste månedene. Så da jeg våknet såpass sent i dag, så var jo det fordi hun hadde fått mat både klokka 01.00 og 07.00 før vi valgte å stå opp litt før 11.00. Jeg håper at denne nattevåken har sin begrunnelse i at jeg har hatt magevirus (som nå er borte) og at hun returnerer til sin vanlige 10-timers nattesøvn snarest. Hvis ikke, må vi finne opp noe krutt. For nattesøvn skal jo bli bedre med alderen på babyen, ikke dårligere..

Dagens poll: Hvilket bilde?
Jeg må velge et bilde og bruke det som takkekort, men hvilket?? Hva syns du? (Trykk så blir de større)

Robinson


Syns Robinson sparker bra om dagen! Årets utgave er spennende og har gode deltakere og intriger. Det gjør seg med flere glamourmodeller og strippere, kombinert med noen skikkelig bedrevitere og romanser mellom deltakere. Enda bedre er det at voksne folk melder seg på dette og så velger å dra hjem fordi de ikke skjønte hva de meldte seg på. Fin-fint!
Jeg har jo fulgt med på denne serien hvert år, og kan sikkert navngi de fleste vinnerne dersom jeg tenker hardt. Og årets ekspedisjon er en av de beste.

lørdag 18. oktober 2008

Trege mamma..

I dag fikk jeg passet mitt påskrevet av Mia. Hun mener at jeg er altfor treg når vi skal ut og trille. (Det tar jo tid å pakke stellebag, ta med nok mat til henne, pusse tennene mine osv). Pleier å gjøre det sånn at hun gjøres mer eller mindre helt klar til avmarsj, og så pakker jeg de siste tingene til slutt. Da jeg var ferdig med det i dag, møtte jeg Mia på denne måten:Sovende!! Jeg hørte at hun sutret litt mens jeg holdt på, og så ble det etterhvert stille, så da tenkte jeg at hun lå og tittet på TV eller på hendene sine eller noe. Men hun sovnet gitt! Og hun har ikke sovnet inne på dagtid på flere måneder!

Er så trøtt, så trøtt...


Mia er sååå trøtt og vi er såååå fæle som holder henne oppe helt til halv åtte!

fredag 17. oktober 2008

Fortsatt litt syk...


Jeg har slitt med magevirus denne uka. Det er ikke moro. Den maten jeg får ned, kommer fort opp igjen. Dette resulterer i lite energi og en konstant trang etter toalett. Så det blir ikke lange turene med Mia.
Hun merker at noe er galt. Det virker ikke som om hun er dårlig selv, men hun er veldig flink på å merke min manglende form og sanse mine stemninger. Dette gjør at hun sover litt dårligere og våkner om natta, noe hun sjelden gjør ellers. Og det at jeg må opp med henne om natta er jo ikke topp når jeg prøver å slappe av og bli friskere selv. Hun fortjener at jeg funker 100%. Hun har blitt så sosial, og ønsker mye kontakt. Jeg må bare bli frisk NÅ!

Perfect Home

I går var jeg på homeparty på Perfect Home- varer. Det er så mye fint!

http://www.perfecthome.no/

Jeg skal ikke røpe for mye om hva jeg kjøpte, ettersom det er noen julegaver. Og så ble det noen gaver til meg selv også!
Heller ikke dumt med en jentekveld med babyfri. Det trengs innimellom.

Ny snekkerbukse!


Mia har fått ny snekkerbukse av min venninne Siri. Kjempefin!
Hun har nemlig vokst ut av alle nyfødt-snekkerbuksene sine, og jeg har savnet de. Babyer kler sånne bukser så godt!

Lang i nakken..

...og kort ved øra??
Er det sånn sveis vi vil ha da, Mia?

Politijakt gjennom sentrum!

Og Mia og jeg fikk det med oss! Action!

Hjelpe meg...

En ting er at det går litt fort når butikkene skal skrive kjappe plakater med tusj, en helt annen ting er når denne plakaten med trykkfeil faktisk er permanent! Mange må jo ha sett denne før den gikk gjennom??!? Eller er det plutselig blitt lov med to k'er? (Har ikke sjekket dette med språkrådet).

onsdag 15. oktober 2008

Skattelistene

Da er de lagt ut... Det er julekvelden for sånne nysgjerrige som meg! Så i kveld blir det fotball på tv og skattelister. Og å tulle med Mia da. Hun har jo blitt så sosial at hun må skravles med hele tiden.

tirsdag 14. oktober 2008

Jula er tilbake!


Dette bildet tok jeg på Ikea isted. Kom da på at det var juleprodukter på Plantasjen allerede for et par uker siden. Er ikke det litt tidlig???


Barseltreff


I dag har vi vært med barselgruppa igjen. Vi gikk ned til Aker brygge og gikk ved siden av vannet litt rundt nede ved Akershus festning. Der lå kongeskipet Norge og mange prostituerte trasket rundt. Fint for babyene å stirre horekunder i hvitøyet, syns vi. Bildet ble tatt på vei gjennom slottsparken- helt nydelig der nå.

mandag 13. oktober 2008

Som du vokser...


Da har vi gått opp til str 68... Det er en stund siden du så slik ut, Mia. Dette er jo 3 størrelser siden!
På sykehuset svømte hun altså i str 56.
Det som er litt snodig er at hun veier endel og har gått opp mye i vekt siden fødselen. Men hun er ikke spesielt tjukk. Hun har jo de obligatoriske babyvalkene, men de er ikke så veldig fremtredende. Hun er mer lang, har lange armer og bein, og virker dermed litt slank. Og det har hun definitivt ikke arvet av noen av sine foreldre!

Ylvis møter veggen


Mandag er den beste TV-dagen. Noe av æren for dette, gir jeg til "Ylvis møter veggen". Konseptet er jo syltynt men jeg sitter likevel og ler meg skakk av dette programmet! Har jeg dårlig humor da? Sikkert.

Tilvenning


Da har vi begynt tilvenning av NAN2. Denne har dobbelt så mye jern som NAN1, så vi blander litt for å tilvenne magen hennes denne nye varianten. Denne magen har jo vist seg å ikke være super, så tar ingen sjanser med å gå rett på. Jern er farlig for mager!