lørdag 20. desember 2008

Voksenfest

Nå er det voksenfest. Mia er trygt stasjonert hos mine foreldre, og vi har benyttet anledningen til å se den nyeste James Bond-filmen på kino og å spise ute. Meget vellykket, selv om filmen var litt lite James Bond. Det var mer en vanlig actionfilm. Vi var på den nye Ringen kino, i den fancy Deluxe-salen. Det var mye dyrere enn vanlig, litt mer behagelige seter og popcorn-meny inkludert i prisen.

Planen er å gå på formiddagskino i morgen, før vi henter Mia. Da blir det Max Manus på lerretet. Greit å slå noen kinofluer i en smekk når vi har sjansen.

Vi hadde ikke mer flaks enn at det ble plutselig gaveutveksling med grøtspising hos min svigerinne og svoger i dag. Og så ble jo svigers også invitert. Men Mia var jo allerede avlevert og booket bort, så sambo og jeg måtte dra uten henne. Det var veldig rart å være på familiesammenkomst uten henne. Men når man ikke får invitasjon før 2 timer før man skal møtes, så hender det jo at planene allerede er lagt dessverre.

Juletreet ble innkjøpt i dag. Jammen er det greit å ha juletreutsalg rett rundt hjørnet slik at man slipper å frakte treet inn i bilen.

Som forrige gang vi hadde barnevakt, så blir vi veldig trøtte når hun ikke er her. Så nå sitter vi og gjesper om kapp. Blir ikke lenge til vi legger oss for å sove ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar