torsdag 25. desember 2008

Julaften og pakker

Mias første julaften ble en kjempesuksess. Det virket som om hun likte konseptet hvertfall. Hun spiste ikke så mye ribbe, ettersom hun ble servert noe helt annet, men hun satt og sang under julemiddagen. Ble litt utålmodig og måtte ta en pause med å ligge litt for seg selv og leke, men som kveldens yngste, så er det lov. Hun var med og gikk rundt juletreet også, på armen til meg eller sambo. Veldig gøy med sånne sanger som "vi klapper i hendene" osv. Vi fikk besøk av julenissen også. Det var mest for Mias kusines del, hun er nemlig 2 år og har julenissedilla. Mia tok litt skeptisk imot en kos av nissen. Så var det pakker. Og det var uendelig mange av dem. Sambo, Mia og jeg kapret en del av gulvet, og vi ble ganske fort inngjerdet av pakker. Mia var egentlig mest fornøyd med en til-og-fra-lapp på et gavebånd, og brukte en god halvtime på å leke med den. Så ble hun sliten av alt maset fra store og små med gaveåpning både høyt og lavt. Da var klokka blitt halv åtte, og jeg vet jo at hun er på overtid da. Hun hadde spist masse kveldsgrøt rett før nissen kom, så vi tok en pause i gaveåpningen for å ta på pysj og gjøre oss klare for natten. Og etter litt melk, så sovnet hun veldig fort. Så kaffe og kaker gikk uten baby, og det satte hun nok mest pris på selv. Her er noe av det vi fikk (et lite utvalg av våre og Mias gaver):


Mia leker her med en ball med vann med en skilpadde som flyter rundt og en rullende snegle som synger en alfabetsang.

En bil som har puttekasse på panseret, som man kan både sitte på og få gå-trening på.

Påleggsgafler i Hardangerbestikket som vi samler på.

Et aktivitetsteppe med masse lyder og leker


Her er en kosebamseelg, en bok med live dyrelyder som også er ta-og-føle-på, og et sett med byggekopper.

Stavmikser

Store, høye og tjukke ulltøfler fikk jeg av sambo. Og ikke nok med det, han hadde slengt med et gavekort på spabehandling i tillegg! Det er gaven sin det!


Dette var altså bare et lite utvalg av alle gavene vi fikk. I tillegg til dette og mange andre ting, så fikk Mia masse klær. Noe er litt for lite, noe er veldig likt mye av det vi har (hun har jo altfor mye klær egentlig) og veldig mye er veldig fint og er dermed allerede i vaskemaskinen. Vi mistet litt oversikten under gaveutdelingen, men alle ble veldig takknemlige, også vi. Vi var godt fornøyde da vi la oss i går natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar