søndag 14. desember 2008

Ikea

I dag har Mia vært på Ikea igjen. Hun sov seg gjennom hele varehuset, ettersom hun sovnet i bilen. Det er forresten veldig kjekt med bilseteadapter, sånn at vi bare kan løfte bilsetet hennes over på understellet på vogna slik at vi slipper å vekke henne:


Målet for Ikeaturen var barnestolen Antilop. Denne koster praktisk talt ingenting og kom greit ut i test hos Tv2 hjelper deg:


Vi var litt spente på hvordan Mia skulle takle det å sitte selv og spise grøt, men det var unødvendig tenking. For hun likte stolen godt og grøten gikk ned på høykant.

Tror hun rett og slett syns det var litt stas å få være så stor jente at hun kan få sitte og spise! Bildene juger jo litt, for hun er ikke sterk nok enda, men det går en liten stund og så faller hun etterhvert sammen.I tillegg kjøpte vi litt flere skåler og skjeer ettersom vi nå er oppe i to porsjoner grøt om dagen. Greit å slippe oppvask hver dag..

Og så kjøpte vi noen gjennomsiktige oppbevaringsbokser til å ha oppå klesskapet vårt. Nå som vi er blitt tre, så må vi bli smartere i forhold til oppbevaring av ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar